banner

banner

neljapäev, 17. märts 2011

Noorte teatrihäppeningil Estonia teatris

12.-13.märtsil 2011 käisime 15 Torma kooli õpilasega Tallinnas Estonia teatris, et osa võtta noorte ooperi- ja balletihäppeningist, mille tulemusena sai valmis ka etendus "Armastus salakaubaks".
Kohal oli üle 300 õpilase üle Eesti. Balleti-eeskavad olid muidugi päris balletikooli õpilaste poolt juba ammu õpitud, muusikutel ka pillilood ette harjutatud, kuid ülejäänud etenduse panid kokku lavastaja Ivo Eensalu ja mitmed liikumis-ja lauluõpetajad nende kahe päeva jooksul. Lapsed tegid ka dekoratsioone ja kostüüme, valmistasid grimmi. Proovi tuli teha mitmete tundide kaupa. Õhtul tegime veel ka vanalinna tiiru, elasime kaasa trummi-show'le ja sai viimase energiaraasukese välja vehkida diskol.
Meie õpilased osalesid järgmiselt: Rasmus Laul (orkestris), Andrus Lauringson ja Aleks Saia (lava ja dekoratsioonid), Tuuli-Ly Tähtjärv (laulukoor), Ralf-Robert Luik, Mari Tõnissoo, Hanna Mägi, Ekke Tõnissoo, Kerli Pärn, Maylen Väits, Kristiina Orumaa, Janely Tauk, Liisa Lääne, Maria-Alvine Kruus, Liisu-Johanna Olgo.














































Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar